Het afgelopen jaar kende veel innovatie op het gebied van televisie. Er zijn veel nieuwe modellen op de markt komen die de nieuwste technologieën en functies bevatten. In deze top 5 laten we de meest geavanceerde, beste en meest interessante televisies zien uit 2022, die je in 2023 mogelijk voor een scherpe prijs zult kunnen kopen. Lees dus zeker door als je in de markt bent voor een nieuwe tv!

Samsung 8K QLED Smart TV

De eerste op onze lijst is de Samsung 8K QLED Smart TV. Ten eerste is de beeldkwaliteit van de Samsung 8K QLED Smart TV ongelooflijk. De 8K-resolutie zorgt ervoor dat je een veel scherper en gedetailleerder beeld krijgt dan bij een HD- of 4K-televisie. Hierdoor zie je elk klein detail in elke scène, waardoor films en series nog realistischer worden. Daarnaast heeft deze televisie een brede kleurenweergave, waardoor kleuren dieper en intenser worden. Kortom, de Samsung 8K QLED Smart TV levert een superieure beeldkwaliteit waarmee je films en series op een geheel nieuw niveau bekijkt.

Ten tweede is de Samsung 8K QLED Smart TV voorzien van een aantal geavanceerde functies. Deze televisie heeft een ingebouwde AI-processor die de kleur, contrast en helderheid aanpast aan de kijkersvoorkeuren. Daarnaast heeft de televisie ook functies zoals HDR10+, HDR10, HLG en AI Upscaling, waarmee je zelfs oudere films en series kunt upgraden naar 8K. Daarnaast heeft de televisie ook een ingebouwde voice assistant, waarmee je je televisie kunt bedienen met je stem. Kortom, de Samsung 8K QLED Smart TV is voorzien van een aantal geavanceerde functies die de televisie-ervaring een stuk aangenamer maken.

LG ThinQ OLED TV

Ten tweede hebben we de LG ThinQ OLED TV. De OLED-technologie zorgt ervoor dat het scherm dieper en levendiger kleuren weergeeft. Ook heb je een groter contrast, waardoor de kijkervaring realistischer wordt. Daarnaast is de LG ThinQ OLED TV een energiezuinige televisie. Dankzij de OLED-technologie gebruikt de televisie slechts weinig stroom, wat gunstig is voor het milieu.

Ook als je van gamen houdt, is de LG ThinQ OLED TV de beste keuze. Deze televisie ondersteunt de nieuwste games met een haarscherp beeld. De OLED-technologie zorgt ervoor dat je alle details van de game goed kunt zien. Daarnaast is de televisie ook compatibel met PlayStation 4 en Xbox One, waardoor je al je favoriete games op de LG ThinQ OLED TV kunt spelen.

Sony Bravia XR TV

Derde op onze lijst is de Sony Bravia XR TV. Een van de meest opvallende functies van de Sony Bravia XR TV is de X-tended Dynamic Range Pro-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je beelden krijgt met meer diepte, meer kleuren en meer details. Hierdoor heb je het gevoel dat je in de actie zit. Daarnaast is de televisie voorzien van de X-Motion Clarity-technologie. Dit zorgt ervoor dat bewegende beelden helder en scherp blijven, zelfs bij snelle bewegingen.

Naast de technologieën heeft de Sony Bravia XR TV ook een aantal andere voordelen. Zo is het scherm voorzien van een krachtige backlight-technologie, die ervoor zorgt dat je geen last hebt van storende reflecties. Daarnaast heeft de televisie ook een ingebouwde luidspreker met een helder geluid, zodat je altijd optimaal geniet van je favoriete films.

Panasonic GZ9500

Op de vierde plaats hebben we de Panasonic GZ9500. Allereerst heeft de Panasonic GZ9500 een zeer hoge resolutie voor een LCD-televisie. Met een 3840×2160-resolutie krijg je een scherper en gedetailleerder beeld dat er realistischer uitziet. Het contrast is uitstekend en de kleurweergave is helder en levensecht. De GZ9500 heeft een krachtige lichtbron die een sterk en kleurrijk beeld produceert, zelfs in een donkere kamer.

Daarnaast heeft de Panasonic GZ9500 een breed scala aan geavanceerde functies. Het bevat de intelligente upscaling-technologie, die kleinere beelden omzet in hogere resolutiebeelden. Het heeft ook de HDR10-technologie, die een breder kleurenspectrum en meer contrast biedt. De GZ9500 heeft ook een dynamisch achterlicht dat de beeldkwaliteit verbetert en het beeld helderder maakt.

Samsung the Frame 2022

Samsung The Frame 2022 is de perfecte televisie voor kunst- en designliefhebbers. Deze televisie combineert innovatieve technologie en modern design om een unieke ervaring te bieden. De televisie heeft een aantal unieke eigenschappen die het een bijzondere televisie maken. Het scherm heeft een 4K-resolutie en HDR-ondersteuning, waardoor je alle kleuren kunt zien in de beste kwaliteit. Het scherm is ook voorzien van een geavanceerd bewegingsdetectiesysteem, waardoor je de meest realistische bewegingen kunt waarnemen. Daarnaast heeft de televisie ook een uitstekende geluidskwaliteit, dankzij de ingebouwde luidsprekers.

Daarnaast is de televisie ook voorzien van een uniek design. Het scherm is voorzien van een dunne metalen rand en de tv is voorzien van een mooie houten afwerking. De televisie heeft ook een ingebouwde een lijst, waardoor het lijkt alsof je een echt kunstwerk in je kamer hebt. Tot slot is de televisie ook voorzien van een aantal energiebesparende functies. Het scherm heeft een energiezuinigheidslabel dat aangeeft hoeveel energie het scherm verbruikt. Daarnaast heeft de tv ook een ‘slaapmodus’ waarmee je de tv automatisch kunt uitschakelen als je de kamer verlaat.

Samenvattend

Als u op zoek bent naar de beste televisies van 2022, dan zijn de bovenstaande modellen een goede optie. Ze zijn de meest geavanceerde en beste televisies op de markt die allemaal hun eigen unieke functies hebben. Kies de beste televisie die bij uw behoeften past en geniet van de beste televisie-ervaring!

Dit ga je ook leuk vinden